Zonwering

 Last van de zon, uw woning wat koeler houden of nood aan beschutting. Bij ons kunt u terecht voor een ruime waaier aan zonwering op maat. Wij zorgen voor een vlotte en piekfijne montage. We hebben heel wat verschillende types zonwering en dit voor zowel ramen als deuren. U vindt ongetwijfeld exact die zonwering die qua stijl bij uw woning past. Maatwerk is uiteraard mogelijk en we denken graag met u mee om zo tot de beste oplossing te komen. Wij werken met kwalitatieve materialen en fabrikanten, we kunnen u dan ook een duurzame zonwering garanderen.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u meer te weten over onze zonwering, een bezoek of meteen een offerte op maat? Contacteer ons en we bezorgen u alle mogelijke info en/of maken afspraak. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in zonwering in Ninove en omstreken en kunnen ongetwijfeld ook u helpen.

 

Screens & zonnetenten

De zon en vooral ook warmte uit uw woning houden? Met screens voor uw ramen is er geen direct zonlicht op de raam waardoor uw ruimte frissers blijft. Wij hebben een ruime waaier aan screens en kunnen deze ook op maat afwerken. Uiteraard kunnen we ervoor zorgen dat u wel de uitkijk naar buiten behoudt.

Ook een zonnetent of zonneluifel kan zeker een optie zijn om de nodige schaduw en verkoeling te brengen. Wij adviseren u graag op maat en vervaardigen uw duurzame zonnetent op maat. 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u meer te weten over onze screens, een bezoek of meteen een offerte op maat? Contacteer ons en we bezorgen u alle mogelijke info en/of maken afspraak. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in zonnetenten/screens in Ninove en omstreken en kunnen ongetwijfeld ook u helpen.