Houten ramen en deuren

Wenst u houten ramen en/of deuren? Wij zijn er in thuis. Wij plaatsen al jaren houten ramen en deuren en kunnen vlot overweg met dit materiaal. Zo geniet u in geen tijd van de warme uitstraling en beschikt u over kwalitatief geplaatste ramen en deuren. Verschillende houtsoorten zijn mogelijk en we zorgen altijd voor een piekfijne behandeling. Ook maatwerk is perfect mogelijk.

Waarom kiezen voor houten ramen of deuren?

Hout heeft heel wat voordelen: 

●      Heel wat verschillende stijlen zijn mogelijk

●      Uitstekende thermische en akoestische isolatie

●      Een warme uitstraling

●      Hoge brandveiligheid

Reken op een specialist met kennis van zaken

Kiezen voor Franky Ancaer is kiezen voor een specialist in houten ramen en deuren. Wij tellen heel wat tevreden klanten en met plezier geven we u heel wat referenties mee. Wij garanderen u perfecte ramen en deuren waar u jarenlang van geniet. 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u meer te weten over onze houten ramen en deuren, een bezoek of meteen een offerte op maat? Contacteer ons en we bezorgen u alle mogelijke info en/of maken afspraak. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in ramen en deuren in Ninove en omstreken en kunnen ongetwijfeld ook u helpen.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd naar wat ANCAER - Ramen & Deuren voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor de bespreking van uw nieuwe ramen en deuren. Hoogstaande kwaliteit wordt steeds verzekerd door de samenwerking met kwalitatief hoogstaande merken. Bovendien zal u steeds een zeer correcte prijs betalen en met zeer veel advies begeleid worden in de keuze van uw ideale ramen en deuren. Vraag snel naar uw vrijblijvende offerte!

GRATIS OFFERTE CONTACTEER ONS