SECTIONALE GARAGEPOORTEN

Een sectionale garagepoort heeft niet enkel een geweldige uitstraling, het zijn ook nog eens zeer praktische poorten. Bij Franky Ancaer installeren we al enkele jaren sectionale garagepoorten. 

Het gaat om poorten die verticaal open gaan, waardoor u heel wat ruimte bespaart. Wij werken enkel met topmerken, waardoor we u kwaliteit en een uitgebreide garantie kunnen garanderen. 

We zorgen voor de montage van uw poort, testen deze en kunnen ook instaan voor het onderhoud en nazicht achteraf. Zowat in elke garage is het mogelijk om met een sectionale poort te werken. Al onze poorten voldoen steeds aan de strengste Europese normen en gaan jaren mee. Verschillende types zijn mogelijk en we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden van een sectionale garagepoort op maat een bezoek of meteen een offerte? Contacteer ons en we bezorgen u alle mogelijke info en/of maken afspraak. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in sectionale garagepoorten in Ninove en omstreken en kunnen ongetwijfeld ook u helpen. 

CONTACT 

Meer weten over onze diensten, een bezoek inplannen of een vrijblijvende offerte op maat aanvragen? Contacteer ons! Wij zijn al jaren thuis in ramen, deuren, garagepoorten en veranda‚Äôs. Wij zijn voornamelijk actief in de regio Ninove en Vlaams-Brabant. Graag enkele referenties zien? Laat het ons weten. Wij hebben heel wat tevreden klanten in de regio!