Pergola’s

Een pergola in hout, metaal of aluminium? Wij maken uw pergola op maat. Zo sluit uw pergola altijd naadloos aan op uw woning en komt de uitstraling perfect overeen. Wij hebben de voorbije jaren al heel wat pergola’s neergezet en mogen ons dan ook een specialist noemen. Al onze pergola’s kunnen tegen een stootje en zijn gemaakt om jaren mee te gaan.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u meer te weten over onze pergola’s, een bezoek of meteen een offerte op maat? Contacteer ons en we bezorgen u alle mogelijke info en/of maken afspraak. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in pergola’s in Ninove en omstreken en kunnen ongetwijfeld ook u helpen.

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping in hout, metaal of aluminium? Wij overdekken uw terras zodat u ook op de net iets minder zonnige dagen van uw terras kunt genieten. Wij scheppen voor u een extra leefruimte buitenshuis en kunnen uw terras volledig afwerken. Er zijn heel wat stijlen mogelijk, we vinden dus vast wel een terrasoverkapping die bij uw woning past. Onze plaatsers hebben de nodige ervaring en we garanderen dan ook een overkapping die jaren meegaat en amper onderhoud vergt.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u meer te weten over onze terrasoverkappingen, een bezoek of meteen een offerte op maat? Contacteer ons en we bezorgen u alle mogelijke info en/of maken afspraak. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in terrasoverkappingen in Ninove en omstreken en kunnen ongetwijfeld ook u helpen.