ALU RAMEN & DEUREN 

Aluminium ramen en/of deuren laten plaatsen? Regelen we! Wij werken al jaren met aluminium ramen en deuren en kennen dit materiaal dan ook door en door. Wij zorgen voor maatwerk dat jaren meegaat en perfect wordt geplaatst. 

Voor de standaard aluminium ramen werken we met het topmerk Reynaers. Maatwerk is altijd mogelijk en zeker voor grote ramen vormt aluminium de beste optie op het vlak van stevigheid. 

Waarom kiezen voor aluminium? 

Aluminium heeft heel wat voordelen: 

  • Het materiaal isoleert uitstekend.
  • Brand- en inbraakveilig.
  • Makkelijk te onderhouden. 
  • Geschikt voor grote ramen gezien de stevigheid.
  • 100% recycleerbaar.
  • Uitstekende akoestische isolatie. 

Reken op een specialist met kennis van zaken 

Kiezen voor Franky Ancaer is kiezen voor een specialist in aluminium ramen en deuren. Wij tellen heel wat tevreden klanten en met plezier geven we u heel wat referenties mee. Wij garanderen vakwerk en werken met toonaangevende merken. Zo kunnen we u de perfecte ramen en deuren garanderen. Hier heeft u jaren plezier van. 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u meer te weten over onze Alu ramen en deuren, een bezoek of meteen een offerte op maat? Contacteer ons en we bezorgen u alle mogelijke info en/of maken afspraak. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in ramen en deuren in Ninove en omstreken en kunnen ongetwijfeld ook u helpen. 


Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd naar wat ANCAER - Ramen & Deuren voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor de bespreking van uw nieuwe ramen en deuren. Hoogstaande kwaliteit wordt steeds verzekerd door de samenwerking met kwalitatief hoogstaande merken. Bovendien zal u steeds een zeer correcte prijs betalen en met zeer veel advies begeleid worden in de keuze van uw ideale ramen en deuren. Vraag snel naar uw vrijblijvende offerte!

GRATIS OFFERTE CONTACTEER ONS